Alle svar på ett sted!

Her finner du svarene på de mest silte spørsmålene.

Finn svar på dine spørsmål

Lurte du på noe? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene, så du slipper å bruke lang tid på å lete etter svar – vi er her for å hjelpe deg

Prisen på en nettside avhenger av flere faktorer, som funksjonaliteten til nettsiden, antall sider, design, etc. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til alle budsjett og behov.

Tiden det tar å lage en nettside varierer avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet. Vi vil gi deg et realistisk tidsramme når vi har diskutert prosjektet ditt og forstått dine behov.

Designprosessen starter med en samtale med deg for å forstå dine ønsker og behov. Deretter vil vi utarbeide et designforslag som du vil få mulighet til å gi tilbakemeldinger på. Vi vil gjøre nødvendige endringer før du er fornøyd med designet.

Ja, det er mulig å gjøre endringer på nettsiden etter lansering. Vi kan tilby vedlikeholdstjenester og oppdateringer for å sikre at nettsiden din alltid er oppdatert og fungerer optimalt.

Søkemotoroptimalisering er en metode som hjelper nettsiden din til å rangere høyere i søkemotorenes resultater. Vi kan tilby SEO-tjenester som inkluderer optimalisering av nettsidens innhold og tekniske aspekter, samt arbeid med linkbygging og søkeordanalyse.

Vedlikeholdstjenester kan inkludere oppdatering av innhold, sikkerhetsoppdateringer, backup, support og feilretting. Vi vil skreddersy en vedlikeholdsplan som passer dine behov og budsjett.

Vi aksepterer vanligvis en forskuddsbetaling for å starte arbeidet på nettsiden, og deretter en betaling ved ferdigstillelse. Hvis prosjektet er større, kan vi tilby en betalingsplan med flere delbetalinger.

Hosting av nettsiden betyr å ha nettsiden lagret på en server som er tilgjengelig på nettet. Vi kan tilby hostingtjenester for din nettside, og vi tar oss av alt vedlikehold og teknisk støtte.

Ja, alle nettsidene vi lager er responsivt design, som betyr at de vil fungere optimalt på alle enheter og skjermstørrelser, inkludert mobiltelefoner og nettbrett.

Vi vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at nettsiden oppfyller dine behov og forventninger. Hvis du likevel ikke er fornøyd med resultatet, vil vi samarbeide med deg for å løse eventuelle problemer eller gjøre nødvendige endringer.

Få Din Bedrift På Nett Med Digilett!​

Trenger du en nettside eller en nettbutikk for din bedrift? Vi hjelper deg med å finne den optimale løsningen for dine behov!